مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث از اتوموبیل

سلام آیا سهم الارث یکی از وراث از اتوموبیل پراید مدل پایین توسط شخص ثالث غیر از وراث امکان پذیر است.؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگه شخص ثالثی علیه یکی از وراث اقام دعوا نموده باشد و آن ورثه محکوم شده باشد قدر و السهم ایشان قابل توقیف می‌باشد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سوال گویا نیست. اگر توقیف سهم الارث یک فرد به جهت بدهی است اگر از مستثنبات دین نباشد قابل توقیف است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر آن شخص ثالث طلبکار باشد قابل توقیف خواهد بود.

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

باسلام بله اگر ذینفع و دارای حق وحقوق مالی باشد میواند سهم الارث را توقیف نماید.

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که ذینفع و دارای حق و حقوق مالی باشد وطلبکار باشد قابل توقیف می‌باشد