مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن سفته امضا شده توسط بانک

با درود و احترام. اینجانب در بانک صادرات، ضامن شخصی برای وام مسکن شدم. و سفته با مبلغ بسیار بالا حدود 40میلیون تومان امضا کردم. بعد از مدتی خبر دادند که وام تعلق نگرفته. ولی زمانی که برای ابطال مدارک مراجعه نمودم. رییس بانک گفت که مدارک به همراه سفته ها گم شدن و شماره سریالی از سفته ها در دسترس نیست. لطفا بفرمایید چکار کنم. لازم به ذکر است که وام گیرنده بی خیال هست و اصلا دنبال قضیه رو نمیگیره که بیشتر شک منو برانگیخته.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

نسبت به سفته فوق اعلام مفقودی کنید وگواهی بگیرید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ممکن است بانک به علت عدم تعلق وام به متقاضی ، مدارک پرونده و از جمله سفته ها را به متقاضی وام مسترد نموده باشد که معمولا رویه بدین صورت است . اگر رئیس شعبه بانک یا متصدی بانکی تحویل گیرنده مدارک اقرار به مفقود نمودن مدارک پرونده از جمله سفته ها را دارد از لحاظ اداری می توانید به بازرسی سرپرستی شعب بانک صادرات ایران مراجعه و طرح شکایت از بابت اقدامات اداری مقصر یا مقصرین نمائید . چنانچه شکایت اداری مزبور به نتیجه ای نرسد لاجرم باید در دادسرای محل وقوع بانک به طرفیت شعبه بانک مزبور اعلام مفقودی سفته ها را نمائید . البته در خصوص مدارک پرونده چونکه متقاضی تسهیلات ذینفع است ایشان باید شکایت نماید و در خصوص سفته ها شما . البته ممکن است عمل تقصیر شخص مفقود نمودن سفته ها در عدم استرداد مدارک پرونده و سفته ها به صاحبانش مشمول وصف نوعی شکایت در مراجع ذیصلاح قضائی نیز بشود .