مشاوره حقوقی رایگان - وضع حمل و گرفتن شناسنامه

باسلام. بنده از خانومم شکایت رابطه نامشروع کردم و باردار میباشد ولی با این وجود الان رفته بدون اجازه بنده بستری کرده و شناسنامه گرفته و در شناسنامه من نیز ثبت نشده حالا من میخوام شکایت کنم چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است قبل از هر اقدامی آزمایش دی ان ای بدهید اگر ثابت شد فرزند شما نیست می توانید دادخواست نفی نسب بدهید و علیه زوجه نیز با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.