مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با عکس

با سلام. من 9ماه با یه آقا دوست بودم قرار بود ازدواج کنیم بهم خورد این آقا یه شب گوشی منو گرفت عکس های شخصی منو با شوهر سابقم برداشت منو تهدید میکنه و و فحش وناسزا میگه یبارم تو خیابان دنبالم کرد تهدید به کتکم کرد هم از فحش و تهدید عکس های شخصیم تو واتساپ و اینستاگرام مدرک دارم هم ویس ازش دارم باید چکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام تهدید به انتشار عکس های خصوصی و خانوادگی می توانید علیه وی شکایت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر ایشان شما را تهدید نموده باشد می‌توانیم تحت تهدید افترا حداکثر و سایر موارد شکایت کنیم می توانیم با بنده نیز تماس بگیرید اما می توانید از وکیل نیز استفاده کرده و مجازات اینجا مجازات های گوناگون می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید به انتشار عکس خصوصی شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت تهدید و توهین میتوانید شکایت کنید