مشاوره حقوقی رایگان - حمل بار با آسانسور

سلام
در یک آپارتمان 8 واحدی زندگی می کنم با توجه به فصل جابجایی سه واحد قرار هست اثاث کشی نموده و 3 مستاجر جدید ساکن بشن
یعنی 6مورد اثاث کشی
که با آسانسور انجام می شود
آیا نباید هزینه ای برای استفاده حمل بار از آسانسور پرداخت نمایند؟؟
چه مبلغی باید لحاظ شود؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله معمولا مدیر ساختمان بابت اثاث کشی هزینه دریافت می کند که بستگی به تصمیم مدیر و اعضاء ساختمان دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به تصمیم مدیر و اعضاء ساختمان دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا نمی‌گذارند از اسانسور در اینگونه موارد استفاده شود خرج ان بسیار بالا است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا اثاث‌کشی و حمل بار با آسانسور طبق قواعد و ضوابطی است که مدیر ساختمان و اعضا هیات مدیره تعیین می کنند.