مشاوره حقوقی رایگان - بردن پرونده به دادگاه

سلام باعرض سلام خدمت وکلای محترم من زوجه 5 سال است مهریه ام را از طریق ثبت به اجرا گذاشته ام و هرماه یک چهارم از حقوق همسرم توقیف شده و مستقیما به حساب بنده واریز میکنند حال سوالم از شما وکلای محترم اگر پرونده ام را ببرم دادگاه تکلیف این یک چهارم که از حقوق همسرم توقیف شده چی میشود در دادگاه اگر همسرم بیاد بگه مقدار یک چهارم کم کنین ندارم کم میکنن یا مثل اداره ثبت است قانون شان باتشکر از شما وکلای محترم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادگاه نیز مانند ثبت همان یک چهارم حقوق وی را کم می کند و تقسیط مهریه در راستای اعسار دادخواست اعسار ربطی به این یک چهارم حقوق ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد دارید از طریق دادگاه اقدام کنید باید انصراف دهید و به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست مطالبه مهریه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای اینکه بتوانیم از دادگاه مطالبه داشته باشید می بایست از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست خود را به ثبت برسانید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پرونده ثبتی مختومه و از طریق دادگاه اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر همسر شما مالی غیر از حقوق ندارد تشکیل پرونده در دادگاه بی فایده است.