مشاوره حقوقی رایگان - گزارش

سلام من بسیجی فعال هستم. با مسئولین و ریاست بسیج داخل گروه مجازی همین سازمان که اعضا و دیگر مسیولین بودند مشاجره داشتم.هم مطالبه گری کردم بابت پولی که ازشون طلب داشتم (کار کرده بودم براشون) و اعتراض کردم راجع به نحوه اجرای طرح ها و برنامه ها.ازشون انتقاد کردم و گفتم شما نظارت نداشتید و کارها رو درست انجام ندادید و کلا کارشون رو زیر سوال بردم.
و گفتم بابت همین نحوه کار کردنتون به مراجع بالاتر مراجعه میکنم و ازتون شکایت میکنم
اما اینکار نکردم و در اخر ازشون عذرخواهی کردم
الان شنیدم همین مشاجره و اعتراض و انتقاد منو با عنوان بد نام کردن سازمان گزارش دادند.
خواهش میکنم راهنماییم کنید از کجا پیگیری کنم خودشون هیچی بمن نمیگن
همچین چیزی ممکنه؟و چه مشکلی برای من بوجود میاد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام سوال حقوقی نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام و احترام سوال حقوقی نمی باشد