مشاوره حقوقی رایگان - بند الف عقدنامه

سلام
بنده مدت یک سال و چند ماه هست که با خانمم ازدواج کرده ام
در طی یک قرارداد کاری که داشتم به دلیل بدقولی یک فردی در انجام کار توسط رای داور یک دانگ زمین که پدرم سالها قبل به نامم زده بود و همچنین خودرو خودم را به نام شخص طرف دعوا زدم.اما خداروشکر کمتر از شش ماه مشکل حل شد و فرد بدقول به قول خود عمل کرد و طرف مقابل من که یکی از دوستان خوبم است ملک را به صورت اقاله به من باز گرداند و همچنین ماشینم رو هم پس داد.تمام فرایند این نقل و انتقال ها بعد از تاریخ عقدم بوده است.
الان با همسر خود به مشکل خورده ام و قصد طلاق دادن ایشان را دارم.توانایی پرداخت مهریه را هم دارم.
با توجه به این که این بحث نقل و انتقال سند ها(چه ماشین و چه ملک) بعد از ازدواج رخ داده،آیا شامل بند الف عقدنامه(نصف دارایی بعد از ازدواج) میشود؟
ممنون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دارایی هایی که پس از ازدواج ودزمان زندگی مشترک به دست آورده اید مشمول شرط تنصیف میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دارایی ها و اموالی که پس از ازدواج و درزمان زندگی مشترک به دست آورده اید مشمول شرط تنصیف میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود انچ در دوران زندگی مشترک به دست آمده مشمول تنصیف دارایی می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموالی را که بعد از عقد به دست آمده را شامل می شود.