مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت عدم پرداخت چندماهه اجاره خانه

سلام مستاجر بنده چندماهی است از پرداخت اجاره خانه استنکاف می کند.

قرارداد هم در حال اتمام هست تکلیف بنده چیست.؟

آیا می توانم درخواست خسارت تاخیر عدم پرداخت اجاره نمایم.؟

آیا نتیجه ای هم دارد؟

متشکرم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مصوبه ستاد ملی کرونا نسخ نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تخلیه و اجور معوق بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام نظر به اینکه مصوبه ستاد ملی کرونا برقرار می باشد و طبق آن مصوبه مقرر شده است
که ستاد ملی کرونا با 25 درصد افزایش اجاره بها برای موجران مختار نموده که تمدید نمایند و بیشتر از درصد مذکور را غیرقانونی طبق این مصوبه تلقی میگرددلذا چنانچه مستاجر از شروط قراردادفی ماین با مؤجر تخلف نماید یا موجر نیاز شخصی خودش را ثابت نمایداز طریق شورای حل اختلاف میتواند دستور تخلیه مستأجر را بگیرد.ضمنا| مستأجر بایستی در صورت ورود هرگون خسارت به مؤجر ملتزم به پرداخت و در صورت مطالبه خسارت تأخیر تأدیه از جانب مؤجر تا زمان پرداخت کامل بر اساس نرخ تورم شاخص بانک مرکزی محاسبه و پرداخت میشود این موضوع جدای از وجه التزام مقرر در قرارداد فی مابین می باشد که در صورت عدم پرداخت مطالبه وجه التزام خسارت مقرره محاسبه و بایستی پرداخت گردد.