مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خونه

سلام بنده در مورخه 1401/06/27یک واحد اپارتمان رو به ودیعه 50 میلیون و اجاره چهار میلیون اجاره دادم مستاجر 5 ماه اجاروه رو به تاخیر بالا داد و بعد اون شش ماه اجاره نداده میخواستم ببینم راهکار قانونی این مشکل چیه ایا از پول پیش کم میشه یا نه؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود از پیش در صورت توافق امکان دارد والا خیر اظهارنامه ارسال سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما میتوانید دادخواست دستور تخلیه فوری را مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید درخواست صدورحکم و یا دستور تخلیه و مطالبه آجور معوقه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست شکایت نمایید خیر نمی‌توانید مستقیماً دست به پول بزنید مگر اینکه در این خصوص توافق کرده باشید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

با توافق از پول پیش کم کنید
یا بلافاصله بعد از اتمام قرارداد دادخواست بدهید و مبلغ ودیعه را توقیف کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد اجاره دارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله ، میتوانید تخلیه را به انضمام پرداخت آجور معوقه از دادگاه بخواهید