مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام وقت بخیر
دو سال پیش پدرم فوت شدن
و قبلا وصیت کردند تا مادرم زنده هست ارث تقسیم نشود
و مغازه و زمین و خانه ها به نام پدرم هست

برادرانم به دلیل پولدار بودن فعلا ارث نمی خواهند ولی من دخترم و به ارث پدرم احتیاج دارم تا خانه ای برای خودم بخرم

آیا می توانم به تنهایی ارث خودم را بگیرم؟

راهنمایی کنید ممنون
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید و سهم الارث خود را مطالبه کنید.

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

سلام بله میتونید. موصی فقط نسبت به یک سوم دارایی خودش وصیت کنه نه بیشتر، مگر با رضایت وراث،

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید خودتان درخواست انحصار وراثت بدید و تقسیم ترکه را بخواهید وصیت پدرتان در مورد اموال تا 1/3پذیرفته میشود