مشاوره حقوقی رایگان - فوت مادر در حین دادگاهی ارث پدر

سلام بنده حدود بیشتر از یک سال پیش برای مطالبه سهم پدری شکایت کردم و در حال حاضر اموال که یک مغازه و یک منزل هستند کارشناسی قیمت شده الان مادرم فوت شده و چهلم هم تمام شده باید چکار کنم ؟گواهی فوت پدر و انحصار وراثت و درخواست پلمپ و ... رو هم انجام دادم مادرم خودش جداگانه به اسم خودش زمین داره

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید برای سهم الارث مادری تان نیز به همین نحو اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به غیر از شما ورثه دیگری هم هست؟ اگر بله که قرار توقف رسیدگی صادر می شود و سپس ادامه پرونده و سوال شما مبهم است و نیاز به ارائه جزئیات دیگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مادرتان نیز باید گواهی انحصار وراثت بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به مادر هم اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید دادخواست جداگانه داده شود به صورت صحیح

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست انحصار وراثت نسبت به مادر مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه مادر مرحوم شما خواهان بوده یا خوانده پاسخ متفاوت خواهد بود .