مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو

یکی از من شکایت کرده به اتهام وارد کردن خسارت به خودرو ایشان و ادعا کرده که از من فیلم دوربین مدار بسته داره تو فیلم یه نفر با ماسک است که ادعا میکنه من هستم که در شورای حل اختلاف پرونده مختومه شد و قرار شد پرونده به دادگاه ارجاع بشه اما الان 6 ماهه که خبری نشده و در سامانه ثنا هم چیزی نیومده من میتوانم شکایت اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر از طریق شعبه پیگیری کنید بعد از صدور منع تعقیب یا حکم برائت تحت شرایطی اگر شاکی سوءنیت داشته باشد می توانید شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید صبر کنید تا موضوع پرونده شما به نتیجه نهایی برسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منتظر نتیجه نهایی باشید آنگاه وقت تصمیم گیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر نتیجه نهایی باشید آنگاه وقت تصمیم گیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید ابتدا پرونده مذکور تعیین تکلیف شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تا زمانی که رای صادر نشود خیر دوم آن برای اعاده حیثیت به این شکل نیست که هر کسی از شما شکایت کرد شما فرم توانید دادرسی نمایید شکایت کردن حقوق مردم است تحت شرایطی اعاده دادرسی قابل قبول است