مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو

سلام شخصی در دادگاه حقوقی مدعی خسارت شده و گفته که من به ماشینش آسیب زدم در حالیکه اصلا اینطور نیست و میدونم که راحت قسم دروغ میخوره و ممکنه شاهد دروغی هم ببره و کارشناس هم گرفته مبلغ خسارت را هم مشخص کرده/ من باید چیکار کنم که خودم را تبرئه کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی عدم تقصیر خود را اثبات کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شما هم شاهد در مورد این که در زمان مد نظر در حضور شاهد در مکان دیگری بودی نیاز به توضیح بیشتری دارد تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات کند شما می‌توانید درخواست جرح شهود نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کارشناسی به نظر قابل تشخیص است که با خودرو شما تصادف داشته یا نه