مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی به خاطر عضویت در کانال تحلیلی ارز دیجیتال و فارکس

سلام وقت بخیر
تمامی حساب های بنده 20 خرداد مسدود شدن و گفتن وارد سامانه eers.ir بشید و مدارک خواسته شده را بارگزاری کنید ، بنده وارد سایت شدم و مدارک رو بارگزاری کردم بعد از پیگیری مجدد از دادسرا به بنده گفتن که شما در بهمن و اسفند سال 1399 به حساب یه شخص مبلغ یک میلیون و 500 هزار تومان واریز کردید و هرکسی که به حساب این شخص پول واریز کرده حسابش مسدود شده ، مبلغی که بنده در تاریخ ذکر شده به حساب این شخص واریز کردم برای عضویت در کانال تحلیلی و آموزشی ارز دیجیتال و فارکس بوده و بعد از اون دو ماه هم دیگه من هیچ مبلغی و عضویتی نداشتم و هیچ اطلاعی هم از دیگر فعالیت های این شخص نداشتم و گفتن این شخص کانال های دیگری هم در حوزه ارز و طلا فردایی داشته و گفتن شما باید بگید که چرا به حساب این شخص پول واریز کردید - خواستم بدونم از نظر حقوقی چیزی متوجه بنده هست یا خیر و اینکه چجوری اثبات کنم من عضو کانال تحلیلی در تلگرام بودم چون بعد از مدتی که از کانال خارج شدم چت هام رو پاک کردم - کانال هم صرفا کانال تحلیلی و آموزشی بوده و هیچ خرید فروشی در کانال صورت نمیگرفته فقط میگفتن بیت کوین یا سایر ارزهای دیجیتال چه قیمتی خوبه بخریم یا بفروشیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق سایت مذکور اطلاعات خود را وارد کنید .
می توانید از طریق دادسرای جرائم اقتصادی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور مشکل خاصی برای شما ایجاد نخواهد شد و با ارائه دلایل و مدارک در این خصوص رفع اتهام از شما به عمل خواهد آمد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب راهی ندارد می‌بایست صبر کنید در سایت مورد نظر ثبت نام کنید و منتظر پیامک بمانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنید و با ارایه دلایل و عدم پرداخت و مبادلات مالی در این کانال تلگرامی خود را تبرئه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در سامانه سلامت ثبت نام نمایید و بهتر است یکی از وکلای محترم پس از ابلاغ وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات آن راهکار لازم مطلع گردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارائه دلایل و مدارک در این خصوص رفع اتهام از شما به عمل خواهد آمد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر مشکل خاصی وجود ندارد. از طریق دادستانی پیگیری کنید تا حساب رفع توقیف شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات بنظر مشکلی نخواهید داشت روند قانونی را طی نمایید تا رفع توقیف حساب محقق گردد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام وکیل میتواند کمک کننده باشد