مشاوره حقوقی رایگان - سوءاستفاده از احساسات و حس انسان دوستانه

سلام و خسته نباشید یک خانم حدود 7سال به بهانه برقراری ارتباط دوستی از احساسات انسان دوستانه من سوءاستفاده کرد و هربار میگفت یتیمم پول ندارم و مبلغی از من میگرفت.البته پرینت حساب موجود هست و هیچوقت این خانم رو از نزدیک ندیدم.به تازگی متوجه شدم که کلا دروغ بوده و اوضاع مالیشون خوبه.راه برای شکایت از ایشان هست به جرم سوءاستفاده از احساسات؟البته ناگفته نمونه که این خانم یک شهر دیگه هستن و پیام های ایشان رو دارم هم پیام واتساپ و هم پیامک اس ام اس.ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ دادخواست مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات قضایی ارائه نماید . البته احتمال دارد ایشان مدعی هبه بودن و موجود نبودن هبه در ید ایشان گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نماید