مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از احساسات

با سلام آقایی دوازده سال پیش با من در ارتباط بودن در حد چت کردن ما هیچ رابطه فیزیکی با هم نداشتیم به هیچ عنوان ولی ایشون همه این دوازده سال بدون اینکه من مطلع باشم پیگیر من بودن توی پیج های کاری و ... یکماه پیش پیام دادن که من سرطان دارم و دارم میمیرم و منو به شدت از لحاظ احساسی درگیر کردن و من یکماه تمام برای دلداری دادن به ایشون و آروم کردنشون براشون وقت گذاشتم ایشون با یه شماره فیک به اسم زنشون به من پیام های تهدید آمیز میفرستادن که میخوام سنگ قبر شوهرمو بهت نشون بدم منتظر مرگش باش و ... و من واقعا این یکماه اذیت شدم بعدا متوجه شدم همش کار خودشون بوده آیا میتونم قانونی پیگیری کنم این مساله رو؟؟ هیچ مساله خلاف شرعی بین من و این آقا اتفاق نیوفتاده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آری امکان پذیر است
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و شکوائیه صحیح
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جرم است شما باید از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید و بعد شکوائیه خود را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شاید بتوان تخت عنوان مزاحمت برای نوامیس پیگیری کرد اما نیاز به گفتگوی متقابل دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تحت عنوان مزاحمت میتوان شکایت کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

همین که اشتباه خود را تکرار نکنید بهترین اقدام خواهد بود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی به صرف مطالب عنوان شده در سوال بنظر پیگیری قانونی نتیجه ای نخواهد داشت

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله ولي بار اثبات ادعا به دوش شماست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید به اتهام ایجاد مزاحمت شکایت نمایید همچنین اگر پیج های شما را هک کرده ازاین جهت هم می توانید شکایت نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع قابلیت پیگیری دارد لیکن برای اثبات این ادعاها باید دلایل قابل قبول ئ قانع کننده ای را داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مسابقه قاعده البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست صدای خود را اثبات نماید می توانید از خدمات مشاوره ای سایت بهره مند گردید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

موضوع معنونه نیاز به بررسی بیشتری دارد و ضمن اینکه صرفنظر از احساسات شما که البته با رضایت خود شما بوده موارد دیگر را باید ابتدا بررسی سپس اقدامی لازم انجام پذیرد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت

یک وکیل :

با سلام
با توجه به اینکه شما با میل خود به گفتگو با ایشان ادامه دادید و صرف دروغ گویی قانونا جرم نیست بنظر طرح شکایت جایز نیست.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام ظاهرا عنوان مجرمانه ای محقق نشده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پیگیری نتیجه ی مد نظر را نخواهد داشت

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.