مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری مدرک جهت رتبه بندی

با عرض سلام. اینجانب در یک دفترخانه با یک شرکت فعال در این زمینه جهت استفاده از مدرکم برای مدت محدود جهت رتبه بندی قرارداد بستم ولی با وجود گذشت بیش از یکسال از اتمام قرارداد هنوز از لیست خارج نشده ام. جهت شکایت به پلیس قضایی مراجعه کردم ولی گفتن جزو حیطه پلیس قضایی نیست. کجا باید ثبت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فاقد وصف مجرمانه است متاسفانه با تهدیدات و آسیب‌های مالی فراوان همراه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید الزام خروج را از شرکت بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به شرکت اظهارنامه ارسال کنید و خروج خود را اعلام کنید و از شرکت بخواهید خروج شما را ثبت کند.
از طریق اداره ثبت شرکتها نیز می توانید پیگیری کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام طی اظهار نامه ای خروج خود از شرکت را بخواهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

خروج خود را بوسیله اظهارنامه اعلام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به وسیله اظهارنامه به شرکت اخطار کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام خروج خود را بوسیله اظهارنامه اعلام نمایید