مشاوره حقوقی رایگان - فوت سرباز حین خدمت

سلام و وقت بخیر
برادر من، اعزامی 1 آذر 1400 بعد از آموزشی و تقسیم، افتاد پاسدارخونه آمادگاه شهر خودمون زنجان، بعد 4 ماه خدمت تو پاسدارخونه که میگفت میخام برم خدمات و سرهنگ نامه‌شو مهر و تایید کرده بود، بعد برگشتن از مرخصی فرمانده پاسدارش نزاشته بود بره، بعد از 12 روز هم به ما زنگ زدن گفتن بیاین پادگان پاش شکسته ولی وقتی رفتیم، دیدیم کادری‌ها میگن : با تفنگ خودش سر پست خودکشی کرده. فرمانده یگان، فرمانده پاسدار، رییس بازرسی، فرمانده تقسیم همشون بهش اذیت و غرض‌ورزی میکردن بعد فوتش هم نامه انتقال به خدماتشو از تو پرونده‌ش برداشتن.
آیا ما می‌تونیم ارتش رو محکوم کنیم یا خیر؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر در مورد اعمال آنها علیه سرباز مدارک مستند و شاهدانی دارید و میتوانید اثبات کنید بله