مشاوره حقوقی رایگان - طلب کفالت پدر یا گرفتن ارث پدری

چهار تا برادر با یه خواهریم برادر بزرگم خارج از استان در حال تحصیل و چند ماهی یه دفه به خونه میاد دو تای کوچکترم یکیشون دانشگاه خارج از استان و یکیشونم تو خونه در حال تحصیل خواهرم و من متاهل هستیم. همه هم از سن قانونی گذشتیم. حدود چهار ساله که پدرم آلزایمر گرفته که اداره باغات مرکباتش به عهده منه ولی مواقع حساب و کتاب مادرم اجازه مداخله بهم نمیده و همه چیزو بدست گرفته و فقط به داداشای مجردم کمک میکنه و من فقط یه تیکه کوچیک باغ که قبل از بیماری پدرم بهم سپرد رو دارم که مادرم تا حرفی میشه میگه تو سهمیه ات رو گرفتی که خیلی کمتر از سهمیه ام هست. چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید حکم ححر پدر رو بگیرید چون ایشون سفیه وقدرت اداره اموالش رو نداره دادگاه قیم تعیین میکنه وقیم به همه امور رسیدگی میکنه وبه همه ودادستلن باید جواب پس بده