مشاوره حقوقی رایگان - منع استخدام

سلام وقت بخیر

من آبان ماه سال 1400 در آزمون استخدامی یک بانک خصوصی پذیرفته شدم

و بعد از سپری کردن دوره کارآموزی چند روز قبل از ورود به شعبه به علت اختلال دید رنگ که نتایج ازمایشات طب کار بود و باتوجه به این اختلال پزشک معتمد بانک به علت ممنوعیت استخدام این اختلال در آیین نامه داخلی بانک من رو رد کرد و بعد از اعتراض بنده یک نامه از یکی از بیمارستان های معتبر فوق تخصصی چشم پزشکی مبنی بر عدم مبتلا بودن به این اختلال به بانک ارائه دادم که بانک مجدد من رو جهت معاینه به یک طب کار دیگر و پزشک متخصص در مرکز استان فرستادن که این دو هم تایید کردن که من این اختلال رو ندارم و مجدد بانک به علت تناقض در مستندات من رو به پزشک تهران به علت تناقض در مستندات فرستادن که این پزشک گفتن که داری اختلال دید رنگ جزیی هستم و بانک از استخدام اینجانب سر باز زد

الان میخواستم ببینم میشه از بانک شکایت کرد ؟چون مستنداتی که که میگه بنده دارای این اختلال نیستم بیشتره

و سر کار برگشت ؟

لازم به ذکره که آیین نامه یک آیین نامه داخلی بوده و قانونی پشتش نیست

و هستن آدمایی که با این اختلال در اون بانک دارن کار میکنن

و نکته بعد اینه که از دید متخصصان چشم پزشکی و پزشک معتمد بانک که خود چشم پزشکه این بیماری نباید منع استخدام داشته باشد در بانک و مشکل را از آیین نامه استخدامی بانک میدانند.

با تشکر

پاسخ ها :

منع استخدام استخدامی بانک استخدام