مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شاسی

سلام وقت بخیر. حدود دوماه پیش خودرو 132 خریدیم ک تعویض شاسی شده و ما به راحتی تعویض پلاک انجام دادیم در حال حاضر قصد فروش داریم گفتن قانون جدید اومده تعویض پلاک نمیشه آیا درسته؟ الان باید چیکار کنیم خیلی نگران هستیم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تعویض پلاک در صورت تعویض شاسی خودرو تعویض شاسی خودرو تعویض پلاک خودرو