مشاوره حقوقی رایگان - دو تیکه

باسلام. من سال 93ماشین خریدم وکالت قطعی فروش زدم بنامم ولی پلاک نکردم تا اینکه تازه بردم پلاک میگن ماشین از صندوق عقب دو تیکه هست بردم همون نمایندگی که ماشینو درست کرده میگن اون زمان این قانون نیومده بوده که دو تیکه ها پلاک نمیشن من اگه یه نامه از نمایندگی بگیرم که قبل از اون طرح ماشین دو تیکه شده راهنمایی قبول میکنه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما حضورا از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام نظر به اینکه پلاک دو تیکه می باشد ضمن مراجعه به پلیس راهور و انجام تشریفات خاص پیگیر باشید موضوع مرتفع می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی از طریق راهنمایی رانندگی موضوع را پیگیری نمایید نامه نیز می تواند موثر باشد