مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون عالی سپاه بابت شیمیایی مازندران 1401/2/25

بنده پدرم با در دست داشتن مدارک و شهود که در جنگ تحمیلی شیمیایی شدند در کمیسیون بدوی سپاه تایید و در کمیسیون عالی که یک پزشک متخصص داخلی که نظریه چندین فوق تخصص ریه و رادیولوژیست و مدارک پزشکی که از سالها پیش بوده را در کمتر از یک دقیقه جواب منفی زد در پرونده پدرم ماه قبل در کمیسیون عالی که در مازندران برگزار شد، میخواستم بدانم الان با این وضعیت باید چگونه دنبال احیای حق خود باشم، در ایثارگران سپاه گفتند حق اعتراض نداری به پدرم در صورتیکه که پدرم با کپسول اکسیژن در خانه زندگی و روزگار می‌گذراند بدون هیچ رسیدگی دریغ از کمترین آنها ... تا به حال، ممنون میشوم راهی را به من نشان دهید با تشکر 1401/2/25

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق عالی ترین مرجع همان ارگان پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از طریق سپاه پاسداران و ضمن بررسی مدارک پزشکی شما و پیگیری جهت معرفی به کمیسیونهای تخصصی پزشکی مجدد مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به ارگان مربوطه مراجعه کنید و پیگیری کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظریه مذکور حق اعتراض در دیوان عدالت اداری میسر است