مشاوره حقوقی رایگان - اشرافیت همسایه بر حیاط منزل و محیط زندگی شخصی

بنده در روستا یک خانه احداث نمودم که وسط زمین می باشد و در واقع دو طرف حیات هستش حال همسایه کناری با احداث بالکن جدید که سه متر میباشد و قبلا یک متر بوده و جان پناه یک متری هم داشته حالا سه متر شده تراس و میخواهد نرده بزند و کاملا بر منزل مشرف است از او خواهش کردم که دیدش رو بر من با احداث جان پناه یک ونیم متری ببندد ولی امتناع میکند و می گویید شکایت کن . لطفا راهنمایی کنید من چگونه و از طریق کجا جهت بسته شدن و اشرافیت ایشان بر منزل خود میتوانم اقدام کنم و آیا اصلا حق دارم یا نه البته مهندسین ناظر گفتند باید جان پناه را یک و نیم متر بلند کند ولی ایشون نمی پذیره از شما راهنمایی میخوام با تشکر

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شما بدوا به شهرداری برای ارجاع به کمیسیون ماده 100مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با تامین دلیل شکایت مزاحمت نمایید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
موضوع را در دهداری مطرح نمایید چنانچه راهگشا نبود از طریق دادگاه با عنوان مزاحمت اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری می توانید پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باتامین دلیل شکایت مزاحمت نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ، از طریق دادگاه با عنوان مزاحمت اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود وکیل اخذ نمایید و شکایت کنید تا به موضوع رسیدگی گردد