مشاوره حقوقی رایگان - مشرفیت ساختمان همسایه

با سلام و احترام و سپاس از راهنمایی های شما

اینجانب سوالی داشتم در خصوص اینکه چه زمان و به چه صورت و به چه شخصی بایستی جهت رعایت مشرفیت آپارتمان در حال ساخت روبروی منزل در به حیاط اقدام کنم.

منزل اینجانب در به حیاط هست و مابین ما و آپارتمان سه طبقه سه واحدی روبرو که در حال حاضر مشغول بتن ریزی سقف طبقه سوم هستند، یک کوچه 10 متری واقع شده و آپارتمان ذکر شده روبروی منزل ما و در به ساختمان هست و امکان ایجاد پنجره و بالکن در وجه جنوبی آپارتمان (سمت حیاط خودشان) وجود دارد ولی معمولاً اکثر آپارتمان ها در وجه شمالی هم که مشرف بر حیاط خانه های همسایه های روبروست، پنجره یا بالکن در نظر می گیرند.

با توجه به موارد ذکر شده خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که 1- چه زمان و به چه صورت و به چه شخصی بایستی در خصوص رعایت مشرفیت پس از ساخت نهایی تذکر داده شود که مشکل قانونی و همچنین دلخوری به وجود نیاید.
2- آیا با توجه به امکان ساخت بالکن در وجه شمالی، مجوز ایجاد آن در ضلع جنوبی (مشرف به حیاط همسایگان) وجود دارد؟ و اگر وجود دارد نحوه جلوگیری از مشرفیت بالکن نیز راهنمایی بفرمایید.

سپاسگزارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مشرفیت قوانین خاص خود را دارد لذا می‌توانید برای رفع مزاحمت طرح دعوی به طرفیت مالک آپارتمان فوق نمایید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

مجوزات شهرداری به صورتی میباشد که مشکلی از باب مشرفیت ایجاد نمی‌کند ودر صورت تخلف طرف مقابل نیز قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخصی مطابق قانون و مجوز ساخته باشد خوب ایرادی با آن متصور نیست شما می‌توانید جلوی دید خود را بگیرید