مشاوره حقوقی رایگان - درمورد موتور

سلام من 22 سالمه افغانی هستم یه موتور خریدم موتور بدون سند و مدرک است من شهریار میشینم دادگاه گفته موتور از خوزستان هست دوروز در کلانتری بودم خلاصه 30 میلیون تومن پول نقد از من به عنوان ضمانت گرفتن تا من آزاد شدم الان شناسنامه ندارم ونمیتونم برم دادگاه خوزستان باید چی کار کنم تا بتونم پولمو پس بگیرم 4ماه موتور دستم بوده و من هیچ جرمی انجام ندادم

پاسخ ها :

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

باسلام شما میتونید به یک وکیل وکالت بدین تا اون پیگیری کنه، و از اونجایی که شما تابعیت ایرانی نیستین و‌تو سامانه عدل ایران نمبتونید ثبت نام کنید ناچارا باید بطوری کاغذی (وکالتنامه های سابق) وکالت بدید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام می توانید وکیل ازخوزستان بگیرید که کارشما راانجام دهد درصورت نیاز بااینجانب تماس بگیرید