مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و حکم توقیف اتومبیل

با سلام. عنوان شکایت و حکم توقیف اتومبیل من بستن آژیر و چراغ پلیسی و لایی کشیدن هست میخواستم ببینم چه مشکلاتی در انتظارم هست (جهت اطلاع 60 سال دارم و پسر جوانم این کارها را کرده ) مراحل رفع این شکایت چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پسرتون باید به عنوان متخلف جواب بده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید روند قانونی به جهت رانندگی مخاطره
آمیز با توجه به‌ اینکه راننده پسرتان بوده مانند جریمه و ... طی گردد

یک وکیل :

با سلام
جریمه نقدی پس از طی مراحل دادرسی.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ممکن است از طریق پلیس راهور و دادستان علیه ایشان اعلام جرم شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت طرح شکایت از طرف شاکی باید دفاع مناسب انجام شود. فعلا از طریق راهور پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابتدا به راهنمایی و رانندگی. مراجعه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگرتظاهر به مامور دولت بودن است پسر شما مجرم محسوب میشود

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید ثابت کنید که قصد خاصی از این کار نداشته اید به هر حال تصمیم با مراجع قضایی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خودرو برای مدتی در پارکینگ توقیف خواهد ماند وبعد به شما تحویل خواهد شد و جریمه نیز نعلق خواهد گرفت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام ، از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام هم ماشین توقیف میشود و هم جریمه باید پرداخت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود یا وکیل گرفته یا با پلیس راهور رایزنی نمایید