مشاوره حقوقی رایگان - مهلت و نحوه شکایت در دیوان عدالت اداری

باسلام.در سال 99 اداره راهداری وحمل و نقل جاده ای بدون اطلاع اینجانب اقدام به تعریض جاده روستایی کرد که موجبات تخریب اراضی اینجانب گردید به دادگاه شکایت کردیم رای اولیه بر علیه اینجانب صادر شد و من را صاحب حق ندانست، اما معترض شدم و جواب اعتراض در تاریخ30فروردین ماه جاری به مضمون نقض دادنامه به من ابلاغ شده بدین صورت که دعوی اولیه قابلیت استماع در دادگاه را نداشته و بایستی از طریق دیوان عدالت اداری صورت بپذیرد.
سوالم از وکلای محترم این هست که جهت طرح این دعوی در دیوان عدالت اداری چه مدت وقت دارم ؟ واساسا چطور باید طرح دعوی کنم.

ممنونم از سایت خوب دادراه و مجموعه وکلایی که جواب میدهند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شما باید از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوا کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان محدودی ندارد اما نباید طولانی شود که پرونده از آمار کسر گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اولین فرصت اینکارا انجام دهید از طریق سایت ساجد میتوانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را اقدام و پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام محدودیت زمانی ندارد. از طريق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ارسال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوا کنید.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر رسیدگی در صلاحیت دادگاه بدوی نبوده چطور رای صادر کرده و میبایست عدم صلاحیت میزد تا شما بتوانید با توجه به اینکه طرف مقابل سازمان دولتی است به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.مقید به زمان نیس.ازطریق دفاترخدمات قضایی یا شعبات دیوان عدالت اداری مستقر در مراکز استان ها

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محدودیت زمانی وجود ندارد و باید دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی به دیوان عدالت اداری ثبت و طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید