مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

تحصیل مال یا منفعت و یا امتیاز مالی از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم یارانه ای متهم شناسایی نشد. نیابت اعاده گردید. صادر شد یعنی چه؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بازپرس برای شناسایی متهم احتمالاً به یک شهر دیگر نیابت قضایی داده تا در آنجا بررسی شود و متهم شناسایی شود چیزی که شما نوشته اید یعنی این کار انجام نشده و دلایل آن مشخص نیست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نیابت ارسال شده متهم پیدا نشده پرونده برگردانده شده