مشاوره حقوقی رایگان - متهم شناسایی نشد نیابت اعاده گردید

سلام برام نامه امده داخل نامه نوشته متهم شناسایی نشد نیابت عاده گردید یعنی چی ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیابت قضایی که از شعبه ارسال کننده به مرجع اجرا کننده نیابت ارسال گردیده است به علت عدم شناسایی متهم در آن شهر بلااقدام و شعبه اولیه برگشت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به علت عدم شناسایی متهم نیابتی که از دادگاه مبدا داده شده بود به شعبه اولیه برگشت داده شده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیابت قضایی که از شعبه ارسال کننده به مرجع اجرا کننده نیابت ارسال گردیده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون متهم در حوزه قضایی دیگری
بوده است قاضی ، قرار نیابت قضایی برای شناسایی متهم و تحقیق از متهم صادر کرده است و مرجع گیرنده نیابت اعلام کرده است که در آدرس داده شده ، متهم شناسایی نشده است و پرونده را به مرجع معطی نیابت ارسال کرده است تا ایشان دستورات لازم را صادر نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

نیابت قضایی که از شعبه ارسال کننده به مرجع اجرا کننده نیابت ارسال گردیده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به علت عدم شناسایی متهم نیابتی که از دادگاه مبدا داده شده بود به شعبه اولیه برگشت داده شده