مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه

باسلام وخسته نباشید.
میخواستم بدونم که درهنگام طلاق دادگاه خانوم روبه پزشکی قانونی میفرسته برای مطمئن بودن از داشتن رابطه یا نه در طلاق توافقی چطور در ضمن مدت یک سال هست که نامزدیم. ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر صرفاً جهت بارداری جواب آزمایش و داده شود که در خود مجتمع همان لحظه انجام میشود

یک وکیل

بله گواهی پزشکی جهت باکرگی و یا باردار بودن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
صرفا اگر زن مدعی باشد که باکره است جهت معاینه بکارت به پزشکی قانونی ارجاع میشه.
اگر باکره نباشد فقط آزمایش بارداری انجام میشه