مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوجه

ایا ارتباط تلفنی زن شوهردار و مرد متاهل که حتی شوهر زن مخالف سختی هست و زن توجه نمی‌کند و به دروغ میگوید باشه دیگر تلفن نمیزنیم ولی ادامه می‌دهد چه حکمی دارد. و زن من 2سال اجازه نداده که بهش دستت بزنم آیا اگر خیانت کرده باشد می‌شود فهمید از راه پزشکی ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف حرف تلفنی رابطه نامشروع نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت پیامک و مکالمات رو بدهید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی دارید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکوائیه رابطه نامشروع را اقامه نمایید البته برای اقامه شکوائیه ، شما باید دلیل داشته باشید و ..

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام با شکایت رابطه نامشروع و اعمال منافی عفت می توانید درخواست پرینت اس ام اس ها را بدهید ولی صرف حرف زدن عادی و در حد معمول عرفی جرم نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ابتدا با ادله و مدارکی که دارید شکایت رابطه نامشروع نمایید تا مورد بررسی گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است بصورت توافقی حل وفصل و یا جداشوید
صرفا با دلائل و مدارک متقن می توانید اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با در دست داشتن دلایل و مستندات شکوائیه رابطه نامشروع طرح نمایید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک های همسرتان را از مقام قضایی درخواست نمایید