مشاوره حقوقی رایگان - حريم همسايه و نورگيرى

با عرض سلام و احترام.
آپارتمان ٧ طبقه اى در حال احداث در شهر نوشهر مى باشد كه هنوز فونداسيون انجام ندادن. و بنده مالك ساختمان ٧ طبقه ى در حال اتمام زمين پشتى ايشان هستم. ايشان قصد دارند كه حريم همسايه ٣ متر رو كامل رعايت نكنن، در عوض يك عقب نشينى بابت پاسيويى در وسط (همان ناحيه حريم همسايه) تعبيه كنن كه پنجره هاى اتاق ها شون به سمت پاسيو باشه. بر ساختمان ١٢/٥ متر هست و دو سوم از طرفين به زمين بنده صفر مى شه و يك سوم طول بر پاسيو مى شود. از لحاظ قانون و ضوابط شهردارى اجازه ى كم كردن و از بين بردن نورگيرى رو براى ساختمان بنده رو دارن؟ از چه طريقى مى تونان پيگيرى كرد اين مساله رو ؟
با تشكر

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورت تخلف در انجام پروژه ساختمانی ابتدا از طریق شهرداری یامراجعه به نظام مهندسی اقدام نماید . در صورت عدم توجه شهرداری می توانید شکایت مطرح نماید .