مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت حریم همسایه در حفر چاه فاضلاب

با سلام ، حدود 5 سال قبل همسایه اینجانب بعد از تقسیم الارث و دیوار کشی چاه فاضلابی در نزدیکی دیوار خودش و با فاصله کم از مرز ملک من حفر کرد.حدود سه سال بعد از آن اقدام به ساخت و ساز نموده ایم و الان ساختمان تکمیل شده است ، نشانه هایی از آسیب چاه فاضلاب همسایه مشاهده میشود ، آیا امکان طرح شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست ثبت نمایید