مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالیاتی صاحب پلاک خودرو

من در تاریخ 26/3/1401از آقایی به نام م. در تهران یک دستگاه خودرو خریدم، پلاک به نام شخص دیگری (الف) میباشد، آقای الف. رو بردیم دفتر خونه و وکالت تعویض پلاک تا 10/4/1401 به من داد، شهرستان رفتم تعویض پلاک و گفتند که آقای الف که عضو شرکتی بوده به دلیل بدهی مالیاتی خودرو نامبرده توقیف میباشد.
تاریخ توقف 18/2/1401 میباشد و آقای م. یک وکالت نامه تعویض همان پلاک به تاریخ 18/6/1400 از آقای الف دارد، به امور مالیاتی تهران مراجعه کردیم چون تاریخ وکالت آقای الف به آقای م. ارجعیت دارد خواستیم از این طریق رفع توقف را انجام دهیم ولی اداره مالیاتی زیر بار نرفت، حال راه چاره چیست؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
تاریخ وکالتنامه ها ملاک رفع توقیف نیست و توقیف خودرو بدلیل بدهی فقط با اعلام رضایت اداره دارایی قابل رفع خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه معامله شما بعد از توقیف بوده معامله باطل است.