مشاوره حقوقی رایگان - خسارت توقف خودرو صفر قبل از تحویل به مشتری

با سلام.
در ماده 17 و 18 قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو اعلام شده خسارت توقف خودرو معادل 15 ده هزارم مبلغ خودرو به ازای هر روز می‌باشد، ولی میگویند اول باید خودرو معیوب را تحویل بگیرید تا به شما تعلق بگیرد و چون شما بعلت نقص خودرو از تحویل سرباز زدید به شما تعلق نمیگیرد لازم به ذکر است از بهمن سال 97 تا کنون نه به رفع نقص اقدام میکنند و نه جوابی میدهند.
مشکل سپر خودرو صفر کیلومتر پارس می‌باشد که قبل از تحویل در نمایندگی ایران خودرو متوجه آن شدم و تحویل نگرفتم.
سوال این جاست آیا قانون حمایت برای عیب در هنگام تحویل خسارت درنظر نگرفته؟
یعنی مشتری باید با علم به نقص خودرو امضا کند صحیح و سالم تحویل گرفتم بعد از گارانتی و خدمات طلایی خودرو (در واقع از حساب مشتری) نسبت به رفع اقدام کنند؟

واقعا منطقی نیست اگر در لحظه تحویل نقص رویت شد خسارت تعلق نگیرد ولی بعدا رویت شد خسارت توقف تعلق بگیرد
به استدلال کدام قانون میشود بعد ازین مدت خسارت خود را بگیرم ؟
خودرو همچنان در نمایندگی می‌باشد.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید قراردادتان بررسی شود
البته باتوجه به اینکه خودروی ناقص ومعیوب هنوز تسلیم نشده وباید مثلا دریک زمانی تسلیم میشده ونشده ازباب تاخیر درانجام تعهدات اگر درقراددادتان خسارتی ذکرشده باشد می توانید ازخودروسازشکایت کنید اگرهم خسارتی ذکرنشده باشد باید ورودضرر اثبات شود وبعدا می توانید ازخودروسازشکایت کنید