مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شهود

ایا میتوان بجز شاهدینی که در برگه ذکر شده شاهدین دیگری را جایگزین کنیم در صورتی که یکی از شاهدین نتواند دادگاه بیاید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام منع قانونی ندارد ولی بهتر است از همان گواهان استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قبل از تشکیل جلسه با ارسال لایحه شهود خود را معرفی کنید.
یک هفته قبل از جلسه باید لایحه ارسال کنید تا دادگاه به خوانده نیز اعلام کند که شما شهود را تغییر داده اید و یا شاهد دیگری معرفی کرده اید تا فرصت دفاع داشته باشند.