مشاوره حقوقی رایگان - سلام بنده سال 93 مجروح شدم و درکمیسیون 134 جانباز شناخته شدم

سلام بنده سال 93 مجروح شدم و درکمیسیون 134 جانباز شناخته شدم اما این اتفاق برای من شد فاجعه بسیجی بودم که در رزمایش آسیب به هردو گوش و موج انفجار و سردرد شدید شدم اما چون روز حادثه من سرپایی وزیت شدم بنیاد شهید قبول نمیکنه میگه باید برگه بالینی همزمان بیاری با پییگیرهای به عمل اومده هنوز نتونستم کاری بکنم و این که به من پیشنهاد دادن رای اعتراض بزنم و بند ب رو درخواست کنم معلول درحین خدمت بشم و میگن مزایا داره حقوق و نمیدونم بازنشستگی و از ین حرفا که حالا من نمیدونم چیه کاری بکنم خسته شدم راهی شما پیشنهاد میکنید

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اعتراض کنید وموضوع را پیگیری کنید به نتیجه میرسید.