مشاوره حقوقی رایگان - اعاده بکار جانبازان

با سلام. بنده جانباز 20درصدکارمند شرکت نفت دارای مدرک تحصیلی کارشناسی، عمران در تاریخ 1/6/1400 با سابقه 29 سال و 6ماه با سن 60 سال بازنشست شدم، با توجه به پیگیری های بعمل آمده بطور حضوری از واحد محل کار و دوایر بالاتر به نتیجه ای نرسیدم، تا اینکه در تاریخ12/7/ 1401 به دیوان دادخواستی مبنی به برگشت بکار داده ام، و در دیوان شعبه رسیدگی به پرونده ام مشخص شده.و دادخواستم به اداره مربوطه ام ارسال شده است، خواستم بپرسم آیا نیاز هست وکیل در این خصوص بگیرم؟ آیا مشکلم حل میشود؟ لطفاً ارائه تریق فرمایید، متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان درخواست دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

با سلام با وکیل مجرب در این خصوص مشورت نمایید قطعا ورود وکیل در پرونده به نفع شماست. راه قانونی دارد