مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل سند خانه پس از 10سال توسط سازنده

سلام و عرض ادب
10سال پیش منزلی را از سازنده آپارتمان خریداری کرده ایم و تا کنون سند به ما نداده است پس از پیگیری و تحت فشار گذاشتن بالاخره ابتدای امسال پایان کار ساختمان از شهرداری گرفته شد و 3ماه است که خبری از ادامه روند سند نیست....آیا با شکایت کردن می توان حقوق ضایع شده 10سال را از سازنده گرفت؟ آیا اکنون می‌شود شکایت کرد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید الزام سازنده و مالک را به تنظیم سند رسمی از دادگاه بخواهید . البته برای تنظیم دادخواست حتما از وکیل کمک بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید