مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت تجاری

با سلام و سپاس به خاطر کار ارزشمندتون.
3 تا سوال از حضورتون داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
1. مفهوم عدد صفر مقابل قسمت مساحت در سند تک برگی تجاری چیست؟ بنده اگه خدا بخواهد یک مغازه میخام بخرم، داخل سندش نوشته شش دانگ عرصه و عیان؛کروکی مغازه هم هست ولی ابعاد نداره و جلوی قسمت مساحت عدد صفر خورده.
2. یک برگه از شهرداری هست که مساحت کلی را نوشته. میشه لطفا بفرمائید ملاک اصلی مساحت داخل سند هست یا برگه شهرداری.
3. همونطور که میدونید مغازه های قدیمی دارای پی قطور و ضخیم بین 2 تا مغازه بعضا تا یک متر هست. آیا مساحت سند تک برگی و برگه شهرداری فضای مفید داخل هست یا اینکه تا چه قسمت از پی هم منظور میشه به صورت قانونی.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

سلام بدون ملاحظه سند؛ احتمال خطا دارد