مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در شراکت

سلام وقت بخیر
بنده سال 97 یک کار شراکتی رو به همراه خانواده شروع کردم و مبلغ 100 تومن سرمایه وارد کار کردم و قرار بود کار از خانواده باشه و پول سود تقسیم بشه.
متاسفانه چون خانواده و برادرم بودن اعتماد کردم و قراردادی ننوشتم. دستگاه پوز فروشگاه به اسم بنده بود و همه پولها به حساب من واریز میشد. اما قرارداد اجاره مغازه و پروانه به نام آنها بود. بعد مدتی برادرم بدون اجازه دستگاه پوز رو عوض کرد و پول ماهیانه ام به مرور قطع کرد. بعد گذشت 4 سال ایشون مدعی هست که من به ایشون 100 تومن رو قرض دادم و شراکتی در کار نیست. سرمایه فروشگاه الان چندین برابره و من ماهاست هیچ پولی نگرفتم. ایا از نظر قانونی میتونم اقدامی انجام بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر شاهدی دارید میتوانید دادخواست اجرا المثل ایام تصرف دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اجرت المثل ایام تصرف را میتوانید بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، دادخواست اجرا المثل ایام تصرف پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست اجرا المثل ایام تصرف دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید شهود یا ادله خود را در خصوص عقد شرکت به دادگاه ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات شراکت به استناد شهود می توانید اقدام نمایید