مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع شدن پرونده

سلام و وقت بخیر منظور این پیام که پرونده شما با شماره بایگانی.....
به شعبه5 اجرا كيفري-كرمان واصل شد
در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد یعنی چی ؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

پرونده وارد مرحله اجرا شده اگر نیازی به شما باشد از طریق ابلاغیه اطلاع رسانی میکنن

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام پرونده رفته اجرا
خودتون پیگیری کنید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

از متن پیام مشخص هست که یعنی چی
پرونده شما به اجرای احکام فرستاده شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده به اجرای احکام ارسال شده جهت پیگیری با اخذ نوبت اینترنتی می توانید پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پرونده برای اجرا به اجرای احکام فرستاده شده پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب پرونده شما برای اجرای حکم ارجاع داده شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متن کاملا روشن است اگر فرصت دارید به اجرای احکام مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده به شعبه اجرای احکام کیفری رفته و برای اجرای حکم بعد از گذشت مدتی در صورت لزوم به سامانه ثنا شما ابلاغیه صادر میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما جهت اجرای حکم به اجرای احکام ارسال گردیده است و احضار خواهید شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرونده جهت اجرای حکم به شعبه اجرا ارسال شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده به اجرای احکام ارسال شده جهت پیگیری با اخذ نوبت اینترنتی می توانید پیگیری کنید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام ،پرونده شما در جهت اجرای حکم به اجرای احکام ارسال شده و باید منتظر باشید که در جهت پیگیری ان به شما ابلاغیه ارسال شود،