مشاوره حقوقی رایگان - کار در باغ

باسلام و عرض ادب واحترام
بنده حدود 7 سلال هست که در باغی که متعلق به یکی از اشناهای خانمم هست کار کردم حتی لوله کشی اب انجام دادم برق کشی کردم انشعاب برق خریدم اشپزخانه و حمام و توالت ساختم و کمی هم محوطه سازی کردم و حدود 50 اصله درخت کاشتم و تو این چند سال اب و ابیاری انجام دادم پول اب دادم و پول کارگر جهت کندن زمین دادم پول بذر و سموم دادم /استخر را اب بند و حصار کشی کردم و تانک اب خریدم و کلی تو این باغ خرج کردم دزدگیر و دوربین نصب کردم و خیلی خرجهای دیگه
حتی یک ریال به من بابت دستمزد ندادن این باغ بیشتر جنبه تفریحی داشته و چیزی برای فروختن نداشته الان بعد از 7 سال قفل را عوض کرده من فقط خرج و مخارجی که این سالها تو این باغ کردم را میتونم از راه دادگاه بگیرم و حتی حق ریشه
یا نمیتونم در ضمن هیچ کاغذی هم ردو بدل نشده فقط فعلا برق را قطع کردم و همسایه های باغ همه شاهدند
باتشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما هم میتوانید با اثبات کارگری در آنجا حق و حقوق خود را دریافت کنید و هم تمام وجوهی که خرج کردید میتوانید پس بگیرید مشروط بر اینکه با اجازه مالک خرج کرده باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مخارج و اجرت خود را اگر کارها به درخواست ایشان بوده می‌توانید مطالبه کنید