مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد کار

سلام 10 ماه پیش اسکلت فلزی بدون قرارداد رو شروع کردم با وزن مشخص الان 4ماه از اتمام کار گذشته جدا از کار سازه کار سقف ودرست کردن تیرچه و خورده کاری پروژه رو انجام دادم حتی سفارش مصالح تحویل گرفتن بعضی مواقع مصالح نقدی رو از حساب خودم پرداخت کردم موقع حساب به بهانه وزن کار نبودن شریک بعد فوت همسر شریک وچهل مرحوه که الان 20 روز از چهل مرحومه گذشته حاضر به پرداخت نیست میگن که قانونی اقدام کنم چه باید بکنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجخ

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مدارک و مستندات دادخواست مطالبه وجه دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه وجه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا تامین دلیل کنید سپس دادخواست مطالبه اجرت و مطالبه وجه بابت خرید مصالح نمایید