مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام من با شخصی درگیر شدم و چند مشت و لگد به ایشان زدم و در بدن ایشان چندین جای کبودی وجود دارد اگه این شخص از من شکایت کنه و پزشکی قانونی مقدار دیه رو محاسبه کنه بعد از پرداخت دیه و خسارت میتونم با قید وثیقه از زندان آزاد بشم یا برای آزادی از زندان حتما باید رضایت شاکی رو بگیرم یا بعد از رضایت شاکی میتونم با قید وقیقه آزاد بشم اگه شاکی رضایت بده بازم باید وثیقه بزارم،اگه دیه رو پرداخت نکنم میتونم با قید وثیقه آزاد بشم یا باید حتما دیه پرداخت بشه بعدش با وثیقه آزاد بشم،ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که از شما شکایت کنه به شما پیام میاد که پرونده به شعبه ارجاع شد یا از کلانتری محل وقوع دیگری با شما تماس می گیرند یا ابلاغ میاد که مراجعه کنید کلانتری تا اظهارات و دفاعیات خود را ثبت کنید بعد از تکمیل پرونده و اخذ توضیحات پرونده به دادسرا ارجاع میشه و بعد از تعیین شعبه به شما پیامک میاد که برید شعبه از خودتان دفاع کنید اگر شعبه دادسرا شما را به عنوان متهم احضار کند باید ضامن داشته باشید تا ضمانت شما را قبول کند بعد از اخذ اظهارات شما و شاکی در دادسرا اگر دادسرا وقوع جرم را محرز بداند پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می کند و دادگاه شما را به پرداخت دیه محکوم می کند البته ممکن است مبلغ کمی جزای نقدی نیز تعیین کند.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورت شکایت ایشان و ضمن محکومیت به پرداخت دیه در حق ایشان ، امکان صدور محکومیت به حبس تعزیزی وجود دارد که اخذ رضایت شاکی میتواند به تخفیف در مجازات شما کمک شایانی نماید.