مشاوره حقوقی رایگان - رفتار دو قطبی و شخصیت متزلزل و غیرقابل پیش بینی و راهکار اینده

خانم مشکلات رفتار شبیه هیستریونیک دارد.هرگونه محبت و حمایت و برعکس آن را انتقاد و دعوا درست می کند در مراسمات جمعی حضور پیدا نمی کند و هرگونه محبت وحمایت را نقدو خودنمایی یا تحقیر دیگران می داند و برعکس این نیز دارد.احساس نگرانی وعدم امنیت و پرخاشگری وتهدید خودکشی داردوکوچکترین حرف رابرداشت منفی ومجازی پست گذاشته ؟؟ نمونه رفتار دروغگویی/حاضرنشدن و عدم قبول مسئولیت خودش وخانواده/فرار از خانه بخاطر برگزار نشدن پاتختی چون هدف تحقیر یا خودنمایی خانواده خودش دانسته یا چندروز قبل عروسیش شکایت مهریه و زندان کردن داماد/تهدیدخودکشی /خودزنی برای ترساندن طرف وگذاشتن پست مجازی! بطور کلی ازجمع می ترسد و رفتارهای عجیب و غریب دارد و تنهایی ودور از فامیل رامی پسندد خواهش میکنم اگر تجربه درمورد چنین افراد دارید راهنمایی کنیدممنون

پاسخ ها :

بیماری روانی زوجه بیماری زوجه