مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. بنده چند سال پیش با خانمی از طریق معرفی عقد کردم. ولی بعد از مدتی فهمیدم طرف مشکل اعصاب و روان شدید داره و قرصهای زیادی مصرف میکنه و بعضی مواقع حالتی داره که دست خودش نیست.و خانواده اش دروغ گفته اند ب من. و تقریبا چند سالی هست که اختلاف داریم و درخواست طلاق دارم. با توجه با اینکه خانواده طرف تمام مهریه رو می‌خواهند و بنده بیکار هم هستم. از شما می‌خواهم که به من مشاوره بدید چگونه ثابت کنم و مهریه هم بالا هست..؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی از مشاوره حضوری بهره مند شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه به صرف آنچه در سوال آمده است فسخ نکاح دشوار است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است.
شما بهتر است صبر کنید تا زوجه مهریه را مطالبه کند و بعد از ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار بدهید.
بهتر است مدتی صبر کنید و طلاق ندهید تا زوجه حاضر به طلاق توافقی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون مهریه زوجه باید پرداخت شود
ولی شما میتوانید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید تا مهریه اقساط گردد

زوج میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید و رای طلاق هم صادر خواهد شد ولی برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، زوج ابتدا باید تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید نفقه معوقه ، مهریه ، اجرت المثل ایام زناشویی ، نحله و

و بعد از صدور و ابلاغ رای قطعی طلاق ، زوج 3 ماه مهلت خواهد داشت که صیغه طلاق را جاری نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وکیل بگیرید
باید اثبات کنید تا بتوانید طلاق یا ازدواج مجدد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دادخواست اعسار از پرداخت مهریه دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مهریه ربطی به مشکل اعصاب و روان ندارد مگر آنکه مطابق نظر پزشکی قانونی جنون ایشان تایید شود و جنون به قبل از عقد تشخیص داده شود که از موارد فسخ عقد نکاح است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است که در ابتدا به مشاورین خانواده مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تدلیس در نکاح امری فوری است و باتوجه به شرح حالی که عنوان نموده اید نمی توانید در خصوص فسخ نکاح اقدام نمایید بهترین راهکار برای شما این است که در خواست اعسار نمایید