مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج کردن زوجه توسط زوج

سلام. من و همسرم ده سال هست جدا زندگی میکنیم و ایشون راضی به طلاق نمیشن و بنده رو هم ممنوع الخروج کردن.‌ سوال اولم اینه که راهی هست من ممنوع الخروجیم رو بردارم و پاسپورتمو بگیرم؟ سوال دومم اینه که ممنوع الخروح کردن توسط زوج هم هر شش ماه تمدید باید بشه ؟ با تشکر فراوان از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

شما باید رضابت یا طلاق بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر مگر موافقت نامبرده را اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید توافق کنید در مورد شما ممنوع الخروجی نیاز به تمدید ندارد برای خروج نیاز به رضایت همسر خود دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم بفرمایید علت ممنوع الخروجی شما چیست سوال یک مقداری کلی بیان کرده اید می توانید تماس بگیرید و موضوع را شرح دهید این را هم خدمت شما عرض کنم که برای هر موضوعی یک راه حلی وجود دارد